« terug naar vorige pagina

Over ons

In onze BETER. Apotheken werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze BETER. apotheken altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Met vriendelijke groet,

A.P. Sellier, beherend apotheker
BETER. Apotheek Centrum 
(BIG-nummer: 9060159217) 

Z. Karwar,  beherend apotheker
BETER. Apotheek Middelwaard
(BIG-nummer: 09920929817)  

 

Bent u bekend met onze services?

 

Afhaalautomaat

U kunt uw medicijnen bij ons 24 uur per dag, 7 dagen per week ophalen via de afhaalautomaat in de buitengevel. Als u hier gebruik van wilt maken kunt u dit bij ons aangeven.

Bezorgservice

Lukt het u niet zelf naar onze apotheek te komen? Dan bezorgen wij uw medicijnen thuis. Vraag ons naar onze bezorgtijden en de bezorgregio.

Gratis inloopspreekuur

U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Ons gratis inloopspreekuur is op elke vrijdag van 11.00 tot 12.00 uur. U kunt ook een afspraak met ons maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Medicatiebeoordeling

Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts. Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.