« terug naar vorige pagina

Automatische herhaalservice

Waarom de Herhaalservice?

 • Al uw medicatie staat iedere 3 maanden automatisch voor u klaar
 • U hoeft niet te wachten op het klaarmaken van uw medicijnen
 • Doordat uw medicatie voortaan tegelijk op is, hoeft u maar 1 keer per 3 maanden naar de apotheek
 • Apotheek en huisarts zorgen onderling voor recepten.
 • Recepten voorgeschreven door specialisten kunnen ook automatisch herhaald worden, u dient dan wel zelf te zorgen voor een (jaar) herhalingsrecept.

Deelname aan de herhaalservice

Als u  deel gaat nemen aan de herhaalservice kijken we samen met u wanneer het eerste medicijn op is en spreken we een lever datum af voor de medicatie. Daarna wordt de medicatie automatisch voor u herhaald, tenzij u of de arts aangeeft dat medicatie niet nodig is.

Wanneer u gebruik wilt maken van deze service van uw huisarts en apotheek, dan kunt u dat kenbaar maken door uw gegevens in het onderstaand formulier in te vullen.

Wat u verder nog moet weten

Gebruik medicatie en veiligheid

Mocht er iets aan uw medicatie veranderen zoals de sterkte of het gebruik, laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten. Ook wanneer u met een geneesmiddel moet stoppen, horen wij het graag zo snel mogelijk. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw medicatie altijd correct wordt afgeleverd. Er kunnen altijd nieuwe (chronische) medicijnen worden toegevoegd aan uw huidige herhaalservice.

Ook wijzigen in uw persoonlijke situatie, zoals ziekenhuisopname, verhuizing of zwangerschap horen wij graag van u.

Recepten

Wij bewaren de recepten van uw huisarts en/of specialist. De recepten van de huisarts vragen wij voor u aan. Wanneer de recepten van uw specialist bijna op zijn, dan laten wij dit aan u weten. U kunt dan op tijd zelf een nieuw recept aanvragen.

 

Aanmeldformulier herhaalservice  Bij het versturen van dit formulier geef ik toestemming dat deze gegevens mogen worden gebruikt ten behoeve van de aanvraag voor herhaalmedicatie
  Uw gegevens zullen niet worden gebruikt voor andere doeleinden en niet worden verstrekt aan derden. Uw gegevens kunnen te allen tijde weer worden verwijderd.
  Voor volledige informatie over het verwerken van uw gegevens zie onze privacystatement


 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.